tjugotvå.

här är svaren på frågorna som jag fick av sofia!

1. Vem, död eller levande, vill du ta en kopp kaffe med?

annika norlin.

2. Vad inspirerar dig?

annika norlin. haha. nej men. jo. i alla fall. omgivningar, andra människor, film, musik. allt möjligt.

3. Favoritord?

transcendental. och ryggrad. på svenska.
vulture och parachute på engelska.
jag har ingen aning om varför, det är ord som ligger fint i munnen bara.

4. Vad är du rädd för?

jag är rädd för att vara den av två som behöver den andre mer. den som tycker om mer. den som blir kvar.

5. Vid vilket/vilka tillfällen känner du dig oövervinnlig?

hm. jag brukar för det mesta känna mig ganska liten och obetydlig, men när han ligger bredvid och säger att jag är fin så finns det inte så många av de känslorna kvar.

6. Vad är det godaste som finns?

åh. vad svårt. det beror ju så mycket på! jag känner mig jättetråkig nu, men jag vet inte om jag kan bestämma mig. choklad är ju alltid gott i alla former ungefär, men jag har på senare tid (jag som är tidernas kak- och dessertmänniska) börjat tycka att mat är godare på något sätt. jag gjorde rostade rotfrukter i ugn häromdagen tillsammans med fetaost och sparris. tänkte spara till en matlåda, råkade äta upp allting. och avocado! avocado på rostad macka kan ju vara världens bästa grej.

7. Hur ser världens bästa fest ut (vilka är där, hur ser det ut, vad gör ni)?

joseph gordon-levitt och jag tillsammans med jättemycket whiskey. tehe. i ett rum med öppen spis och två fåtöljer. fast vi sitter bara i en av dem. och hånglar. jättemycket. mhm.

 

8. Berätta om den senaste drömmen du hade som du fortfarande minns.

jag brukar inte komma ihåg mina drömmar, tråkigt nog. dessutom så drömmer jag om konstiga saker. eller inte konstiga, snarare vardagliga. jag kan drömma att jag får ett sms av en person och sen visar det sig när jag vaknar att det är ett sms jag inte alls har fått. otroligt förvirrande.

9. Om du skulle vakna en dag och halva din kropp har ersatts av en halv djurkropp. Vilket halva djur skulle det vara och varför?

öh. det är en grej som jag faktiskt aldrig har tänkt på. förändras ens storlek också? jag menar, om jag skulle ha en guppys nederdel men en människas överdel så skulle det vara lite konstigt. inte för att jag vill vara hälften guppy. jag vill vara hälften get, så att jag blir en faun. häftiga saker.

10. Vilken historisk händelse hade du velat uppleva?

det har jag nog heller aldrig tänkt på. jag är rätt dålig på historia dessutom. kommer inte ens ihåg någon särskild specifik sak som hänt. det dumma med historia är att det ju bara är de dåliga grejerna som blir historia. krig och revolutioner (även om revolutionerna kan leda till något bra sedan, men fortfarande. massa folk som slåss). men i det stora hela skulle jag vilja veta hur det var att leva på 17-1800-talet någon gång. men någon specifik händelse kan jag faktiskt inte komma på.

11. Hur skulle du vilja att ditt liv ser ut som pensionär?

jag vill bo på landet någonstans. i ett sånt rött hus med vita knutar och trästaket. vid en sjö. havet kanske. ha djur. äga massa baskrar och gå hand i hand med min gubbe som jag fortfarande är dödligt kär i. baka kakor till barnbarnen som hälsar på. åka på resor. ha ett semesterhus utomlands. kanske skottland. eller frankrike. sådär idylliskt. även om jag inte gillar stereotyper. men det verkar ju så fint.

 

*tråkig*


Kommentarer
hej säger lovisa/polichinelle

"joseph gordon-levitt och jag tillsammans med jättemycket whiskey." - åh ja!ps. har jag frågat var du bor? annars gör jag det nu. var bor du?

2012-05-09 @ 18:25:55
URL: http://polichinelle.webblogg.se/
hej säger Ida

Parachute och vulture, absolut! Själv älskar jag vehicle också. Inte betydelsen direkt, bara att säga det.

2012-05-09 @ 22:13:02
URL: http://idautanp.blogg.se/

det är inte så svårt:

namn tack
bli inte bortglömd

mejl

blogg?

text

Trackback
RSS 2.0