Grafisk design, 7.5 poäng.

utöver programmet jag läser (som jag bara har två terminer kvar på, hujeda mig vad fort det gått!) så läser jag grafisk design på distans. uppgift ett var att rita ett självporträtt, såhär blev det till slut!
 

förra helgen.

skäller lite på mig själv pga dålig uppdatering. förra helgen var jag i alla fall i uppsala och hälsade på. gick in på museum gustavianum där det högst upp ligger en anatomisk sal där de brukade dissekera kriminella inför publik. lite lagom morbidt sådär. mumier hade de. och en konserverad siamesisk tvilling. och barnskelett. och dissekerade djur. resten av helgen var lite mysigare än vad bilderna porträtterar, lyckligtvis.

två videos som är väldigt värda att se.

 
1. en parodi på videon till robin thickes blurred lines, där kvinnor går omkring iförda enbart hudfärgade trosor och dansar runt honom. dessutom tycker jag att texten till (original-)låten borde gå under någon seriös granskning (bland annat sjunger han [he] tried to domesticate you, but you're an animal, baby, it's in your nature och att han ska ta en "good girl" för att han vet att hon vill ha det). sen så kommer vi till samhällets dubbelstandard också, för den här parodin på videon har redan tagits ner från youtube en gång för stötande material. 
 
 2. amanda palmers svarar på vad daily mail skrev om henne(s bröst) när hon spelat på glastonbury tidigare i somras. och hon gör det också helt briljant. your focus on debasing women appearences devolves our species of humans. är kanske lite sent ute med att tipsa om den här, men har ni inte sett den så borde ni verkligen se den. har ni redan sett den kan ni titta på den en gång till, för den är helt fantastisk.

RSS 2.0