joyeux noël

på julafton äter man groteska mängder mat.

som sagt

snön hade försvunnit dagen innan, men det var iallafall lite frost på fönstren.

en av mina bröder tyckte uppenbarligen att det var väldigt kul att elda i öppna spisen, så temperaturen i vardagsrummet steg med kriminella höjder.

här är vår gran (man ska bara ha kulor i granen tycker jag, möjligvis någonting annat, men helst inte. förutom en girlang och ljus förstås)

här var jag. hej.

här är mina presenter. jag fick till exempel alfapet och popkult, en moleskin-kalender, jostein gaarders bok the christmas mystery (hans böcker är fantastiska, läs dem. speciellt spelkortsmysteriet och cirkusdirektörens  dotter), jonathan johanssons senaste skiva och ett riktigt änglaspel, inte nåt sånt där äckligt som det hänger typ. älgar i.)

Karl-Bertil Jonsson är viktigast på hela julafton och hela min familj sitter och citerar nästan hela tiden. ska du lukta på glöggen, pojke? ljuga för mor på självaste julafton? nä-ä. rakryggat yppa sanningen? ja-a. det var förbanne mig det finaste jag hört sen jag konfirmerades! ska du ha ett fikon?

 

God Jul alla fina!


Kommentarer
hej säger Ida

"stackars man. han ser nog också på tv. HÅLL TYST!" väldigt fina bilder!

2011-12-26 @ 12:31:34
URL: http://idautanp.blogg.se/
hej säger Petter

"Sa och sa! Det var ju MIN tallrik!!"



Haha åh, vi sitter också och citerar hela programmet varenda jul. Det bästa svensk jul-tv har att erbjuda helt klart!

2011-12-26 @ 18:11:12
URL: http://sgtsalt.blogg.se/
hej säger Elvira

Finfina bilder.

2011-12-28 @ 11:17:34
URL: http://youngfoolishhappy.blogg.se/
hej säger Olga

Ingen riktig jul utan Karl Bertil, så himla bra så jag vet inte vad.

"Jag har närt en kommunist vid min barm!" & "Vad sa du att du gjorde sa du?!?"

2011-12-28 @ 15:48:59
URL: http://beyondthis.blogg.se/
hej säger rebecka

bilden på dig i svartvitt är otroligt vacker. wow.

2012-01-08 @ 17:47:23
URL: http://www.mikroorganism.blogspot.com

det är inte så svårt:

namn tack
bli inte bortglömd

mejl

blogg?

text

Trackback
RSS 2.0