hjärta er

jag tänkte bara säga att ni som läser och kommenterar här alltid är så himla fina men jag inte riktigt vet hur jag ska reagera när ni säger att ni känner igen er i det jag skriver. jag vill ju liksom inte att ni ska kunna identifiera er med alla konstiga känslor och tankar. ni säger saker som "mitt i prick" och "du skriver så det känns" och på ett sätt blir jag hedrad men på ett annat sätt gör det lite ont i mig. ni kan ju inte ha det som jag, det vill jag ju inte. det är ni för fina för.

på ett sätt tror jag att ni känner mig bättre än min omgivning om ni förstår vad jag menar. ni vet lite mer vad som pågår inuti och ni med era fina kommentarer och tankar är lite som en axel att luta sig mot. så tack för det. 

tänkte bara skicka lite uppskattning till er eftersom jag inte brukar kommentera "tack" som svar på era bloggar då jag tycker att det är skittrist att få själv. men jag lovar att varenda kommentar ni skickar uppskattas. puss och kärlek!

Kommentarer
hej säger elin

Du är verkligen så värd vartenda litet ord.

2011-05-31 @ 06:25:03
URL: http://cinquantejours.blogg.se/
hej säger Elvira

Själv är jag väldigt dålig på att skriva på ett personligt sätt, så jag uppskattar att du faktiskt har mod till att göra det.

2011-05-31 @ 12:32:09
URL: http://anonvampiresdiary.blogg.se/
hej säger Anna

Hej,Jag ska snart resa till Prag i några dagar. Såg att du hade varit där nyligen, har du några bra tips? Vad kostar saker, vad rekommenderar du att göra/se osv?

2011-06-01 @ 01:04:01
hej säger Jessica - En flicka som är stark

jag är säker på att du värd alla fina ord :)

2011-06-01 @ 15:25:34
URL: http://jessi91.spotlife.se
hej säger w

Anna: Hmm. Prag är jättefint, så mycket kan jag ju säga. det första jag kan säga är att jag tycker att man ska gå omkring i stan för att det ger en annan upplevelse än om man åker omkring i t.ex. spårvagn. sen tycker jag att man borde gå upp till utsiktsplatsen som finns i utkanten av stan (det står något om en linbana i turistbroschyrerna, fast det var jättelång kö till den).sen så borde man äta på konirna, den är en fin restaurang fast priserna är ungefär som på en vanlig restaurang i sverige. vägbeskrivning: http://wasteofpaint.webblogg.se/2011/april/det-var-tva-brollop-den-dagen-och-den-ena-bru.html#commentpriserna är lite billigare än vad det är här hemma, eller det beror väl egentligen på vad det är man ska ha. kläder och såna saker är ungefär i samma prisklass men mat och alkohol kan man hitta mycket billigare (t.ex. en halvliter öl för ~30 tjeckiska kronor motsvarande ungefär 11 svenska).sedlec oussary a.k.a. skelettkyrkan är också häftig att se, fast den ligger ca en timmes bilresa utanför prag i staden kutna horá.man ser mycket av staden bara man går omkring. sen tycker jag att det är trevligt att försöka komma bort från turiststråken (det är oftast där de dyrare restaurangerna är också så ytterligare anledning att inte gå bland alla andra).old town square är väl en självklarhet egentligen, och karlsbron också. de ligger ju relativt nära varandra också så vi var där varje dag (hotellet låg också i samma område)vill man shoppa så är det paladdium som gäller, en stor galleria. och gatorna runtomkring där också, där finns många grejer, allt från märkesvaror till second hand.sen så är det skitsvårt att hitta vanligt svart kaffe på cafén. haha. jag hittade det inte på så många ställen iaf. dom fattade inte och sa att dom bara hade espresso eller cappuccino och såna saker. men svart kaffe är tydligen svenskt eller nåt så det är väl därför.och såklart så måste man gå in på en ölstuga - pivnive på tjeckiska.

2011-06-01 @ 17:20:32
URL: http://wasteofpaint.webblogg.se/
hej säger julia

puss på dig

2011-06-02 @ 12:49:19
URL: http://disarmmynightmares.blogg.se/
hej säger E

Tack själv, för alla fina texter och bilder :)

2011-06-03 @ 23:32:15
URL: http://naglarnamotglas.blogg.se/
hej säger Erik St

Finfina blogg.

2011-06-18 @ 01:28:20
URL: http://erikbenjamin.blogspot.com/
hej säger Therese Vedlund

Hej! vad trevlig dina poster verkar vara! lär med all säkerhet läsa dina poster igen! (: Hoppas du har en trevlig dag :)

2011-07-01 @ 16:57:44
URL: http://jade.se

det är inte så svårt:

namn tack
bli inte bortglömd

mejl

blogg?

text

Trackback
RSS 2.0