närhet eller kärlek eller ett fiktivt par, det är samma sak

jag lever mitt liv genom tv-serier och film och när han säger att han älskar den andra honom sitter jag och piper av lycka (jag menar titta på honom, titta på honom, titta vad kär han är!) och när den andra honom säger att han älskar honom nummer ett tillbaka vet jag inte vad jag ska ta mig till och jag skjuter undan tanken på att ingen någonsin säger något sådant till mig, för de sa det till varandra och det är det enda som betyder något. fiktiva karaktärer tilltalar mig till största delen mer än de som finns omkring mig så jag spenderar hellre min tid med dem än med någon annan. allt är en kopia av en kopia av en kopia och om jag hade en tumör vet jag precis vad den skulle heta och varför står inte john cusack utanför mitt hus och väntar på mig och varför frågar inte trip fontaine min pappa om han får ta mig till balen? varför gör inte seth cohen starter kits till mig? var är mina lurviga låtsaskompisar som hotar att äta upp mig för att de älskar mig alldeles för mycket och när ska jag bli kär i en man som letar efter sönderrivna foton under automaterna på gare du nord?

ja, var är pojken som ska borra in sin näsa i min nacke och säga att han tycker att doften av mitt hår är det bästa som finns? var är pojken som jag ska kunna ringa till vilken tid på dygnet det än är och som ska tåflirta med mig under bordet när vi sitter samlade med alla andra våra vänner, var är han i vars knä jag ska kura upp mig när vi tittar på film (som vi senare ska ignorera totalt och hångla istället)? var är pojken som ska skicka sms om att han saknar mig så fort jag gått genom hans ytterdörr, var är han vars läppar ska vara det enda jag kan tänka på, var är han som ska trösta mig när jag gråter över att jag inte känner mig bra nog, han som inte ska klaga på den musik jag lyssnar på utan snarare subscribar alla mina listor på spotify och lyssnar på dem tusen gånger? var är han vars nyckelben ska vara det finaste jag vet i morgonljuset, han som inte skrattar åt mig när jag tappar bort mig mitt i en förklaring och säga att han älskar när jag gestikulerar som en galning? var är han som ska fläta samman sina fingrar i mina och bara titta på mig på samma sätt som pojken i tv-serien tittade på den andre? var är pojken som jag ska behöva mer än allt annat? (jag behöver honom redan mer än allt annat)

och nej, det här har absolut inget med att göra att jag träffade dig och att du sa att du nog ska flytta in med din flickvän i en lägenhet i stan till hösten. ingenting alls. jag lovar.

Kommentarer
hej säger Anna

så fint skrivet så!

2011-05-26 @ 19:22:05
URL: http://oohyeah.webblogg.se/
hej säger lovisa/polichinelle

(varför är det när man mår som sämst man skriver som bäst)

2011-05-26 @ 21:41:15
URL: http://polichinelle.webblogg.se/
hej säger julia

åh känner precis så! seth cohen har satt för höga standards haha, hur ska man nånsin hitta en pöjk som han?? haha nä men jag förstår vad du menar. så sjukt mkt. och tack för din fiiiiina kommentar!!

2011-05-26 @ 22:00:01
URL: http://lethologica.blogg.se/
hej säger Ida

men åh vad fint

2011-05-26 @ 22:08:48
URL: http://tradeskins.blogg.se/
hej säger elin

åh så rätt och så fint skrivet.

2011-05-26 @ 22:16:58
URL: http://cinquantejours.blogg.se/
hej säger Elvira

Om alla de underbara pojkar, killar och män jag sett i alla tv-serier och filmer skulle vara riktiga och jag faktiskt hade träffat dem (eller i alla fall en av dem) skulle jag vara lyckligast i världen.

2011-05-26 @ 22:24:01
URL: http://anonvampiresdiary.blogg.se/
hej säger katarina

åh så fint. vad jag tycker om när du skriver såhär.

2011-05-27 @ 10:20:32
URL: http://lovekat.blogg.se/
hej säger H

jag känner igen mig så mycket i det här. du är den enda som skriver precis som jag tänker. jag har aldrig varit tillsammans med en pojke. jag har varit förtjust i många, och några mindre bra (men fina) pojkar har varit förtjusta i mig (2 st: min kompis lillebror och hans kompis). men aldrig hittar jag någon, det känns så himla hemskt och jobbigt. och så säger alla att det händer, det kommer hända, vänta bara, sluta leta, det är då det händer, om man slutar leta och vänta. ja, nu ska jag ta och avrunda den här kommentaren. tänkte bara säga att jag tycker om din blogg väldigt mycket, väldigt väldigt mycket.

2011-05-27 @ 11:19:22
URL: http://behindyourlacecurtain.blogspot.com
hej säger anna,

du skriver så fint så nästan inte är klokt.

2011-05-27 @ 17:09:12
URL: http://rundaord.blogg.se/
hej säger Alice

åh, jag känner igen mig. typ som i grey's anatomy! man blir helt besatt

2011-05-27 @ 23:39:55
URL: http://afewyearsoverdue.blogspot.com/
hej säger Candy

Håller med lovisa/polichinelle. Varför skriver man så jävla bra när man mår som sämst? Beroende på vilket sätt jag mår dåligt kan jag förvisso skriva riktigt uselt när jag mår dåligt (konstigt uppbyggda meningar, enformigt språk, stavfel, spontana särskrivningar), men gällande vissa saker blir det vackrare än någonting annat. precis som din text. otroligt vacker.

2011-05-28 @ 04:16:16
URL: http://www.eye-candy.se
hej säger H

sv; ja, precis. men de var inte så små, de var bara två år yngre tror jag. och det var först min kompis lillebror som var hemskt förtjust i mig, han lät mig sova mot hans axel i bussen hem från skolan och tog reda på mitt mobilnummer och skickade sms utan att skriva vem det var ifrån. sen fick jag lova att inte berätta för min kompis hur han kände. hans kompis blev kär i mig under en liten festival i en by som jag bodde i då. han tog också reda på mitt mobilnummer och ringde och ringde och ringde och när jag till slut struntade i att svara ringde han med fem minuters mellanrum, och jag låg på golvet bredvid telefonen och var helt förstörd tills min mamma kom och svarade och sa "nej hon är inte här, hon är ute med sin POJKVÄN" (fast jag inte hade någon). då gav han upp.

2011-05-28 @ 12:59:12
URL: http://behindyourlacecurtain.blogspot.com
hej säger tove

nu gråter jag för jag känner igen mig så jävla mycket men åh, så fint. lyssnade på den här http://www.youtube.com/watch?v=Ofvi8FBilk4 samtidigt och jag tycker dom passar ihop på något sätt.

2011-05-28 @ 13:29:14
hej säger Anonym

Så fint

2011-05-28 @ 15:47:00
hej säger svagaord

alltså det här var så förbannat fint att jag inte vet vad jag ska säga.

2011-06-02 @ 23:49:57
URL: http://svagaord.blogg.se/

det är inte så svårt:

namn tack
bli inte bortglömd

mejl

blogg?

text

Trackback
RSS 2.0