sju saker ni kanske inte visste om mig

jag blev utmanad av hannan att göra en lista över sju saker ni inte visste om mig. det var ju inte länge sen jag gjorde det här inlägget så vi får se om jag kommer på något mer. hmm.

1. när jag var liten (mindre) och precis hade sett mars attacks! så trodde jag att det skulle stå en marsian på övervåningen där jag har mitt rum när jag skulle gå och lägga mig. no need to say, jätteläskigt. kolla baratänk er en sån som väntar på er på ert rum när ni ska sova. det är inte okej.

2. jag förstår mig inte på dem som har på sig mjukisbyxor i skolan. verkligen inte. jag har bara på mig det hemma. inte ens om jag bara ska gå till närbutiken har jag mjukisbyxorna på, då måste jag byta.

3. några i min klass kallar mig för kongo. vi behöver inte gå in på detaljer och orsaker tycker jag.

4. en kompis till mig sa att jag är ungefär som ett plattformsspel, form super mario, om jag ska vara på bra humör hela dagen måste jag samla på mig "poäng" (typ som mynten i super mario) men om något dåligt händer (blir attackerad av en sköldpadda eller de där bruna sakerna) så måste jag börja om från början igen. tack för den. (fast, egentligen, hur många är på bra humör hela dagen?)5. jag har på senaste tiden blivit helt inställd på att jag ska plugga till arkitekt i lund eller göteborg, dessutom direkt efter studenten. det känns lite konstigt att tänka på, för programmet är fem år långt och jag kommer i så fall inte ha tagit examen förrän 2016 och vara 23. nu när det är 2010 och jag är 18 känns det långt borta. förresten är det så sjukt höga antagningspoäng till arkitektur så jag kommer säkert inte in. fast jag har ju faktiskt just nu mvg i alla ämnen utom två, som jag har vg i. fast jag kommer få vg i minst två ämnen till. (och nej, det sa jag inte alls för att skryta eller visa mig bra. jag har det. punkt fem och en halv: förstår inte varför man helt nödvändigt skryter när man säger vad man har för betyg och dom råkar vara bra. speciellt inte när någon frågar efter dom. typ "vad fick du på provet?" "mvg" "meh, skryt lagom". det gjorde jag ju liksom inte)

Competition design for the Netherlands Architecture Institute, Rem Koolhaas/OMA, Rotterdam, 1988. Not built. via
Ark Umeda: Urban Metabolism In Osaka by Nathan Jones

6. jag gör en massa spellistor på spotify som jag nästan aldrig lyssnar på och inte heller publicerar. det är liksom bara kul att försöka passa ihop låtar och göra spellistorna, men jag lyssnar hellre på en artist, ett album i taget.
här har ni några jag gjort, om ni vill;
sånt som aldrig blir gammalt
men jag gillar ju inte covers
det är inte lätt att dansa när man ska vara indie och svår

7. jag dagdrömmer väldigt ofta. min hjärna skapar scenarion som inte händer och aldrig kommer att hända men jag blir liksom glad av det ändå. ibland blandar jag ihop dröm och verklighet, då blir det jobbigt. haha. men ändå. för det mesta blir jag bara glad över mina dagdrömmar. sen kan jag visserligen bli lite nere när jag inser att det inte kommer att hända. nåja.

och ja, just det. jag utmanar de som vill. för så tråkig är jag.

f: tumblr

Kommentarer
hej säger Elvira

Punkt sju stämmer bra in på mig. Det kan bli aningen förvirrande ibland, men när det gäller vissa saker vet man ju själv att de är bättre i teorin än praktiken.

2010-12-17 @ 17:58:13
URL: http://anonvampiresdiary.blogg.se/
hej säger lovisa/polichinelle

dagdrömmerier får livet vidare, i min åsikt. och du har mysig musiksmak - den liknar min!

2010-12-17 @ 18:42:50
URL: http://polichinelle.webblogg.se/
hej säger elin

åh vilka fina drömmar om arkitekturen, du kommer säkert klara det!

2010-12-17 @ 18:58:06
URL: http://cinquantejours.blogg.se/
hej säger julia

7an!!!!!!!!!!!!!!!

exakt

2010-12-17 @ 22:09:22
URL: http://disarmmynightmares.blogg.se/
hej säger johanna

MVG är kul att få! Och ja, den där marsianen ser rätt läskig ut. Själv var jag rädd för fifuner från Vintergatan när jag var yngre. Mer livrädd kanske.

2010-12-17 @ 22:11:44
URL: http://danceitblue.blogg.se/
hej säger victoria.

åh, jag var så sjukt rädd efter att jag hade sett mars attacks för första gången när jag var liten!

2010-12-18 @ 00:56:19
URL: http://pulsensfrekvens.blogg.se/
hej säger jennifer,

åh, jag älskade mars attacks när jag var liten... & fortfarande

2010-12-18 @ 14:31:48
URL: http://hellobenjamin.blogg.se/
hej säger Martin The Edge

Hej!

Hoppas du har en härlig lördag så här långt.

Dagens fråga handlar om snabbmat - nu ska det redas ut en gång för alla. Vilket är godast?Ha en fortsatt fin dag!

2010-12-18 @ 14:42:58
URL: http://edgeman.blogg.se/
hej säger kajsa

bra

2010-12-18 @ 19:02:34
URL: http://hypercynic.blogspot.com
hej säger Louise

Punkt ett: Jag var livrädd för Mars Attacks när jag var mindre. Såg den när jag var.. sju-åtta år kanske (minns det väldigt väl). Och sen såg jag den igen för något år sedan, och den är fortfarande nästan lika läskig.Jag håller tummarna för att du lyckas bli arkitekt! Grymt tufft, i så fall! (:

2010-12-20 @ 22:19:26
URL: http://andvari.blogg.se/
hej säger adam

Häftigt med arkitekt tänkandet, det är galet roligt och intressant! Jag tror faktiskt att du kommer in på det om det är något du verkligen vill! :D och annars (men det låtsas vi båda om att jag inte skriver) så är det helt enkelt inte meningen att du ska komma in direkt efter skolan, men bara för det borde du inte ge upp något, speciellt inte om du verkligen vill göra det! :D

2010-12-22 @ 18:50:36
URL: http://adampetrini.com
hej säger andreas

måste se mars attacks :(

2010-12-23 @ 10:32:13
URL: http://popluggen.blogg.se/

det är inte så svårt:

namn tack
bli inte bortglömd

mejl

blogg?

text

Trackback
RSS 2.0